Tractaments facials

Els anys passen…..
L’envelliment és un proces imparable i a mesura que passen els anys, afecta a la pell , al seu aspecte i carecterístiques.
L’edat, les hormones, l’exposició al sol, la mala alimentació, el consum de tabac,…poden produir arrugues i línies fines i fer que la pell estigui més fràgil , menys elàstica i amb menys llum.
Les tècniques de rejuveniment més adequades  depenen del tipus de pell, de l’edat , la profunditat de les arrugues. Amb una avaluació personalitzada es determinarà el tractament ideal per a cada pacient  amb l’objectiu d’obtenir una aparença natural, que rejuveneixi sense alterar  les  cacarcetrístiques facials, és a dir, obtenir un aspecte més juvenil

 

LIFTMASSAGE-LPG FACIAL:
Tècnica creada pel tractament estètic de cara, coll i escot, com arrugues, envelliment cutani i pell flàccida. Realitza una estimulació cutània tridimensional del teixit cutani (Vertical, tangensial i transversal). Amb això es provoquen una sèrie de canvis fisiològics : augment de la producción de col.làgen i elastina, augmenta la microcirculació sanguinia .,,,restaurant l’elasticitat i firmesa de la pell i disminuint la profunditat de les arrugues.

TERÁPIA FACIAL GALVANIC
Un gran pas endavant, revolucionari en el món de l’estètica. Redueix arrugues i línies d’expressió , restaura el col.làgen i l’elastina, millora la textura de la pell.
Corrents galvàniques autoajustables que aporten la intensitat ideal de corrent per un resultat més eficaç. Treballem la pell desde la profunditat gràcies a l’absorció del producte.
L’avançada tecnologia i els productes  científicament probats aconsegueixen resultats que es poden veure i sentir

IMPLANT D’ÀCID HIALURÒNIC (Tractament realitzat per dra en medicina estètica)
Els implants d’àcid hialurònic són una solució per tractar les linies d’expressió i les arrugues, ja que disminueixen les senyals d’envelliment i hidraten el teixit cutani.
El tractament és ràpid, còmode i ofereix uns resultats visibles d’immediat.
Amb una agulla el metge injecta l’implant , a poca profunditat per les arrugues fines i més profund per a les arrugues i plecs importants.
Existeixen diferents tipus d’implants segons la zona a aplicar-los, canvia la densitat, zona de la boca i llavis , costat extern dels ulls, la línea que va des del nas a la comissura de la boca, restaurar el volum facial,….
Els materials utilitzats són de máxima qualitat amb el qual es minimitza el risc de produir al.lèrgies i altres efectes indesitjats que podrien aparèixer amb altres substàncies
És una técnica amb resultats Excel.lents

TOXINA BOTULINICA (Tractament realitzat per dra en medicina estètica)
Algunes arrugues facials es produeixen pels moviments que fem al parlar, riure o gesticular. Són les arrugues d’expressió
Per aquests casos és idealactament amb toxina botulínica ( el famos BOTOX), que en el nostre hàmbit d’actuació s’anomena Vistabel
És un tractament amb resultats espectaculars que , ben utilitzat no canvia l’expressió de la cara i aconsegueix borrar les arrugues del fron, entrecelles i “patas de gallo” del voltant dels ulls.
És un mètode poc complicat pel metge expert.  Menys de 30 min i el seu efecte comença als tres dies, és ideal programar-lo unes tres setmanes abans de festes senyalades.

PEELING QUÍMIC MEDIC Tractament realitzat per dra en medicina estètica)
El peeling químic mèdic és un tractament mèdic-estètic la finalitat del qual és millorar l’aspecte de la pell. S’utilitzen substàncies àcides en concentracions elevades la penetració de les quals depen del tipus d’àcid i de l’acció que es pretengui aconseguir.
Amb aquesta aplicació, per part d’un metge especialista, s’obté una pell més consistent, rosada i llisa, desapareixen arrugues fines, disminueix la grassa i atenua o elimina les taques i imperfeccions.
Tardor i hivern són les millors èpoques per aquest tipus de tractament.

BIOESTIMULACIÓ DÈRMICA
Amb el pas del temps la pell va perdent tersura, els seus components van essent degradats  pels radicals lliures i es produeix l’envelliment.
Per retraçar aquest proces es porten a terme diferents tècniques que pretenen reincorporar a la pell els components perduts.
Un exemple d’elles la messoteràpia facial, en la que s’utilitza àcid hialurònic injectat mitjançant agulles molt fines. Aquest component a dermis reconstrueix les fibres elàstiques i rehidrata la pell. També es poden injectar vitamines, silici, i altres components estructurants.
És una técnica 100% efectiva ja que col.loca la substància just en el lloc que li correspon. S’aconsegueix una lluminositat en el rostre impensable amb altres tractaments externs. Es pot realizar durant tot l’any