Tractaments corporals

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem

 

Cavitació

 

LPG

 

Reafirmació (retensat de la malla dèrmica)

 

Electroporació = messoteràpia virtual (introducció de principis actius d’acció reafirmant i anticelulítica)

 

Pressoteràpia = drenatge linfàtic

 

Medicina estètica: Esclerosis de venícules, Messoteràpia corporal

 

Autobroncejat

 

Platafarma oscil.lant (exercicis dirigits per un fisioterapeuta)

 

Dieta de la zona: per aconseguir bons hàbits alimentaris i reduir considerablement volum i pes)

CAVITACÓ MÈDICA:
Consisteix en provocar la destrucció del teixit adipós de manera selectiva, sense malmetre la resta de teixits i estructures adjacents (vasos sanguinis, nervis,etc…) egueixen reduccions de volum en qualsevol zona adiposa del cos, ja sigui cel.lulitis o grassa localitzada, per exemple a la zona abdominal.
En alguns casos es complementa la cavitació amb una técnica mèdica anomenada hidrolipoclapsia o ruptura dels adipocits mitjançant la infiltració d’un suero que , junt amb els ultrasons responsables de la sonicació, accelera el procés iminació de grassa.
És un tractament on els resultats s’obtenen de manera progressiva i el nombre de sessions dependrà de la proporció de grassa a eliminar. Sempre va associat dins de la mateixa semana, a un tractament de pressoteràpia o drenatge limfàticper ajudar al’eliminació de la grassa i les cèl.lules destruides.

INTRALIPOTERÀPA AMB AQUALYX Tractament realitzat per dra en medicina estètica)
La intralipoteràpia és una técnica indicada en el tractament no quirúrgic de les adipositats localitzades, és a dir, la grassa excesiva no desitjada en determinades àrees corporals que no es poden eliminar amb dieta o execici físic.
Les zones corporals majoritàriament afectades per aquestes imperfeccions són: la cuixa en la seva part interna i externa, les caderes, la zona abdominal, la part interna del genoll, les extremitats superiors i el doble “mentón”.
La tàcnica consisteix en injectar i repartir amb una agulla especial, molt prima, una solución que permet la ruptura gradual de les cèl. ules adiposes en les àrees tractades.
No es necessita aenstèssia i tan sols pot notar una lleugera molèstia.  El nombre de sessions varia , entre 2 i 10 segons l’extensió de les zones a tractar.
La intralipoteràpia està indicada per persones de sexe masculí i femení en bones condicions de salut general. És un protocol de tractament que pot ser utilitzat únicament per metges específicament preparats

ESCLEROSIS DE VENÍCULES Tractament realitzat per dra en medicina estètica)
Les telangiectasies i les aranyes vasculars s dilatacions de venícules superficials que es fan molt evidents sota la pell i resulten antiestètiques.
En moltes ocasions no són el resultat de grans varius internes, sinó que es presenten en un moment donat i ja no desapareixen.
El tractament més generalitzat és l’esclerosis , que consisteix en injectar , amb una agulla molt prima, un líquid que aconsegueix colapsar les parets de les venícules , tancant-la i fent-la desaparèixer.
Es poden tractar diferentes rames en una sessió, i el nombre de sessions depen de cada cas en particular. És ideal fer aquest tractament a la tardor, hivern o primavera, l’estiu es desaconsella.

LIPOMASSAGE ENDERMOLOGIE-LPG CORPORAL
Tècnica basada en la mobilització del teixit conjuntiu, l’objectiu principal és el d’eliminar la denominada cel.lulitis i els problemes de grassa localitzada d’algunes zones del cos, principalment: braços, esquena, zona abdominal,glutis, cadera, cuixes
La cel.lulitis es tracta actuant bàsicament sobre els teixits conjuntius, estimulant la vascularització, l’eliminació de toxines i els intercanvis intercel.lulars. Es redueix la retenció de líquids, afavorint el funcionament dels sistemes venos i limfàtic. S’aconsegueix una remodelació del cos i una reducció del volum corporal
Existeixen numerosos estudis científics d’entitats  independents a LPG systems que demostren l’efectivitat de la técnica tant des del punt de vista fisiològic com estètic.